~ ya ALLAH hiburkanlah aku dengan Redha-mu dan sabar dengan setiap ujian yang engkau turunkan ~

Tuesday, 21 May 2013

21 MEI,,,, ^__^

Assalamualaikum semua,,, 
Apa khabar ?? hope semua sihat, hurm,,, dah lame kn xmenaip, dah berabuk blog ni, hehe,,
 maaf semua faz agak sibuk ckit smpi xde mse nk update blog, hehe,,
 ok2,,  based on the title, ha, knpe 21 mei ye?? 
ok faz bgtau, harini hari selase, 21 hb mei 2013,
 tarikh  yg sungguh bermakne buat faz dan juga kmbr yg mana merupakan tarikh lahir kami
 yang ke 20 tahun, dah tua dah,, hehe,, ok,, biasa la klu tiba hari lahir, 
mula la rase dunia ni kita yang punya, seronok tu jangan cakap la, 
kalau boleh senyum tu smpai nak ke telinga, hehe,
 siapa tak seronok kalau hari lahir kita di sambut orang, 
di beri ucapan dan doa, bukan tu je hadian dan kek pown dapat,,
 Alhamdulillah, rezki dari ALLAH,,, ha, seronok-seronok jugak, 
sebenarnya kita kena ingat tarikh lahir kita sebenarnya mengingatkan kita yang semakin hampir dengan kematian, ya ALLAH, faz ingat lagi kata-kata akk senior faz mse dye wish bezday faz, di kata " faz, umur semakin bertambah, so, amalan pown kena la bertambah ye,, " yup, faz akn sentiasa ingat pesanan tu, mekaseh kak, hehe,,, ok, rasanya dah banyak kot  faz membebel ni, hehe,,,,
 di sini faz nk ucapkan terima kasih byk2 kpd kwn2yg bg ucapan dan doa yg  post d facebook, msg dan juga sanggup cll semata-mata nk wish, terharunye, thanks semua, owh ye, tidak d lupakan juga semua kwn2 bqb2 yang bagi kek, serta sahabat2 4 jiwa satu hati, taqia, afiyah dan kasya yg blanje mkn, sedap sangat, mohon kalian semua doakn faz moga dengan bertambahnya umur faz ni, faz semakin matang, di permudahkan segale urusan dan berjaya dunia dan akhirat,, amin,, ^__^


bezday girl,, hehe,, ^__^





kek bersama sahabat  yg tidak di smbut sblom ini,, ^__^



kek dah tggal separuh,, sedapnya,,,,, 



ade org blanje,,, ^__^


hehe,,,,  ^__^

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete